Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Sonja Bakker dieet

Sonja Bakker Dieet

Het Sonja Bakker dieet werkt volgens een voedingsplan via een boek. Het is een dieet van 9 weken. In het boek staat precies beschreven wat men elke dag moet eten. Volgt men dit dieet strikt dan valt men, volgens Sonja, gemiddeld 0.5 tot 1 kilo per week af. In praktijk is dit vaak meer (denk aan 1-1.5 kilo), wat natuurlijk tot een succes ervaring leidt om door te gaan!

Er zijn ook tegenstanders

Dit dieet heeft natuurlijk ook zijn tegenstandres. Zo kun je volgens de tegenstanders gaan jojo-en. Je krijgt namelijk ongeveer 900 tot 1200 calorieeën per dag. Je lichaam zou overgaan in een spaarstand, waardoor je juist niet afvalt.

'SAS-dag'

Een bekende dag in het Sonja Bakker dieet is de SAS dag. Op deze Schijt-Aan-Sonja dag mag je meer eten dan normaal en dus een beetje afwijken van het voorgeschreven dieet. Sonja Bakker zegt zelf, dat als je op gewicht wilt blijven, 1 keer per week een SAS dag mag. En dan is het natuurlijk wel de bedoeling om het netjes te houden, dus niet gelijk 20 koekjes te eten.

1,5 miljoen..

Er zijn in Nederland al meer dan 1.5 miljoen mensen die dit dieet met succes hebben gevolgd. En als die grote groep mensen zo tevreden zijn, ach, dan is het toch best de moeite waard om zelf ook een poging te wagen?

Sonja Bakker en haar boeken

Sonja heeft op dit moment 4 boeken in omloop. De boeken zijn te koop voor rond de 10 à 20 euro en bevatten veel nuttige informatie waardoor je op een gezonde manier je leefstijl kunt verbeteren door hier meer inzicht in te krijgen.

Je kunt met Sonja ook online afvallen
Sonja Bakker online houdt in dat je tegen betaling 8 weken lang een persoonlijk weekmenu krijgt. Ook kun je in het besloten gedeelte van de Sonja Bakker website je gewicht bijhouden, vragen stellen aan de medewerksters van Sonja en aan Sonja zelf. Je hebt begeleiding indien je dat wenst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

2985 volgers